Fredag til Søndag
12.00 - 15.30
JUJU FAVORITES MENU
LYSSEJ NAENGCHAE
rejer - efterårsgrønsager - pinjekerner
KIMCHI PANDEKAGE
Jin’s kimchi - vesterhavsost – salat
JAPCHAE
muslinger - glasnudler – svampe
GOCHUJANG CHICKEN
ris - banchans
Eller
KROGMODNET ØKO RIBEYE
doenjang - banchans - salat
+110,- per pers.
MENU 395,- per pers.
Skal bestille af hele bordet
SORBET AF YUZU
hyldeblomst - hybenrose
+50,- per pers.
A LA CARTE MENU
HVID KIMCHI (V)
65kr
NORI FRITTER (V)
70kr
LYSSEJ NAENGCHAE
rejer - efterårsgrønsager - pinjekerner
155kr
AROMATISKE RIS (V)
40kr
KIMCHI PANDEKAGE
Jin’s kimchi - vesterhavsost - salat
125kr
JAPCHAE
muslinger - glasnudler - svampe
155kr
GOCHUJANG CHICKEN
ris – banchans
250kr
KROGMODRET ØKO RIBEYE (300g)
doenjang - banchans - salat
475kr
(V) Vegetarisk
MIKROPOLIS PAIRING
3 cocktails
250kr
JUJU FAVORIT VIN
3 glas vin
350kr
MURI ALKOHOLFRI
3 glas alkoholfri vin
250kr
ALKOHOLFRI