Fredag til Søndag
12.00 - 15.30
JUJU FAVORITES MENU
MINI GIMBAP
lyssej - sennep - røget soya
MANDOO
Jin’s kimchi - gris - svampe
JJAMPPONG
muslinger - nudler - vinter grøntsager
GOCHUJANG SPARERIBS
salater - banchans
Eller
KROGMODNET ØKO RIBEYE
doenjang - banchans - salat
+110,- per pers.
MENU 395,- per pers.
Skal bestille af hele bordet
*Mulighed for vegetarisk menu
Lav en note i bookingen
SORBET AF YUZU
hyldeblomst - hybenrose
+50,- per pers.
A LA CARTE MENU
HVID KIMCHI (V)
65kr
NORI FRITTER (V)
70kr
MINI GIMBAP
lyssej - sennep - røget soya
145kr
AROMATISKE RIS (V)
40kr
JJAMPPONG
muslinger - nudler - vinter grøntsager
155kr
MANDOO
Jin’s kimchi - gris - svampe
165kr
GOCHUJANG SPARE RIBS
Salater - banchans
275kr
KROGMODRET ØKO RIBEYE (300g)
doenjang - banchans - salat
475kr
(V) Vegetarisk
MIKROPOLIS PAIRING
3 cocktails
250kr
JUJU FAVORIT VIN
3 glas vin
350kr
MURI ALKOHOLFRI
3 glas alkoholfri vin
250kr
ALKOHOLFRI